Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů – zpracování osobních údajů

Firma Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb je provozovatelem internetového obchodu www.dobes-site.cz a garantuje bezpečnost Vámi poskytnutých dat. Jedním z nich je i dodržování zákona číslo 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Námi spravované osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití.

Pokud nakupujete jako fyzická osoba, požadujeme při nákupu uvést následující údaje:

Pokud nakupujete jako právnická osoba, požadujeme při nákupu uvést následující údaje:

Nákupem u firmy Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb, se sídlem Masarykovo nábřeží 2015/4, 120 00 Praha 2, IČ 41158806 dáváte souhlas, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů byly zpracovány výše uvedené osobní údaje. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování Vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi. Nákupem v internetovém obchodě www.dobes-site.cz dáváte souhlas s tím, že firma Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb může předávat osobní údaje svých zákazníků třetím osobám, a to poskytovatelům služeb rozesílky obchodních sděleních nebo dopravcům za účelem řádné přepravy zboží. Jinak ze strany firmy Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb nedochází k prodávání či pronajímání osobních údajů ve prospěch třetí strany.

Nákupem v tomto internetovém obchodě souhlasíte se:

zpracováním Vašich osobních údajů firmou Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb. Tento svůj souhlas může kupující kdykoli bezplatně odvolat, a to na e-mailové adrese:

obchod@dobes-site.cz

zpracováním a shromažďováním Vašich osobních údajů firmou Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb k marketingovým účelům. Tento svůj souhlas může kupující kdykoli bezplatně odvolat, a to na e-mailové adrese:

obchod@dobes-site.cz

zasíláním občasných obchodních sdělení na Vaši emailovou adresu, případně poštovní adresu. Odhlášení z odebírání obchodních sdělení je možné na e-mailové adrese:

obchod@dobes-site.cz

Kupující má dle zákona o ochraně osobních údajů právo na přístup k osobním údajům, má právo na jejich aktualizaci nebo opravu, má právo na jejich blokaci, může žádat firmu Petr Dobeš – výroba rybářských potřeb o odstranění závadného stavu či o vysvětlení, jak se osobní údaje zpracovávají, a to vše bezplatně na e-mailové adrese: obchod@dobes-site.cz. Kupující má právo vzít svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět. O následném postupu bude kupující informován e-mailovou zprávou. Osobní údaje jsou ukládány v bezpečné databázi. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat. Kupující souhlasí, že soubory cookies mohou být předávány třetím osobám za marketingovými účely.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou být zpracovány IT poskytovatelem služeb.

Pokud souhlasíte s ukládáním Vašich údajů, klikněte, prosím, na tlačítko "Souhlasím" v GDPR liště.

Navigace

Firemní údaje

Napište nám

Souhlasím s nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kontakty

Petr Dobeš

obchod, výrobaobchod@dobes-site.cz+420 603 461 721

Irena Váňová

objednávky, fakturaceobchod@dobes-site.cz+420 737 289 460

Tyto webové stránky používají cookies a měřící analytické nástroje. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Ochrana osobních údajů.